Volwassenen

Je wilt de Survivalrun sport onder de knie krijgen? Dat kan bij ons!

Wanneer je al enige ervaring hebt in de Survivalrun sport kun je je direct aanmelden voor onze trainingsgroep. Kijk hiervoor onder aan deze pagina bij Lid worden van de trainingsgroep.

Onervaren en/of weet je nog niet of de Survivalrun sport iets voor je is? Kom dan eerst een maand proeftrainen voordat je je aanmeld voor de trainingsgroep.

Proeftrainen
Wil je meetrainen om te kijken of Survivalrun wat voor je is en hoe wij trainen? Een maand lang proeftrainen voor maar € 5,-

Het volgende instapmoment is in juni 2024:

 • 4 donderdagen in juni, te weten 6, 13, 20, 27 juni
 • 4 donderdagen in september, deze komen later beschikbaar om je voor in te schrijven.

We willen je vragen om in de week vóór bovengenoemde datum, maar uiterlijk 2 dagen voor genoemde datum de volgende procedure te doorlopen:

 1. Je meld je bij ons aan via volgende link.
  Tijdens de aanmelding voor de proeftraining vragen we je ook om een aspirant lidmaatschap aan te gaan bij de Survivalrun Bond Nederland (SBN) (aan hen betaal je de kosten ad € 5,-).
  Let daarbij ook op dat je de aanvangsdatum laat samenvallen met het instapmoment!
  Direct na aanmelding ontvang je al een eerste automatische reactie dat het systeem je aanmelding ontvangen heeft.
 2. Wacht vervolgens op de aparte door ons verstuurde bevestiging dat we je aanmelding ook hebben verwerkt en wanneer, hoe laat en waar we je verwachten. informatie waar en hoe je je bij ons kunt melden.
 3. Je kan niet komen proeftrainen als je geen bevestiging hebt gehad van ons.

Wil je meer meer informatie, stuur ons dan een mail op info@survivalrunbeltrum.nl, dan nemen wij contact met je op om het één en ander even af te stemmen.


Lid worden van de trainingsgroep

Doorloop dan de volgende procedure:

 1. Wordt allereerst lid bij de Survivalrun Bond Nederland (SBN). Reden hiervoor is dat wij als trainingsgroep aangesloten zijn bij de SBN en zij het lidmaatschap van de SBN verplicht stelt aan hen die bij ons trainen. Voor aanmelding bij de SBN en overig informatie van het lidmaatschap van de SBN kijk op de website van de SBN.
  Kies daar voor Seizoenslidmaatschap. De contributie van de SBN bedraagt € 22,- per seizoen.
  Na aanmelding ontvang je direct per mail van de SBN je lidmaatschapsnummer.
 2. Meld je vervolgens hier aan voor ons lidmaatschap.
  De contributie zal naar rato berekend worden. Het seizoen loopt van 1 september tot en met augustus van het volgende kalenderjaar en wordt automatisch verlengd.
  Aansluiten bij onze trainingsgroep kost € 120,- per jaar. De bijdrage zullen we per half jaar in het vooruit incasseren, een incasso in de maand september en in de maand maart middels een aan ons verstrekte incassomachtiging. Ben je lid bij V.I.O.S., lees hier dan over je korting!
 3. Na aanmelding ontvang je van ons bericht dat de aanmelding is verwerkt en dan staat er niets meer in de weg om te komen trainen!

Lees voor meer informatie over bijvoorbeeld de aanschaf van broeken, afmelden etc. ook de informatie pagina.