Jongvolwassenen

Ben je 16 of 17 jaar oud en wil je bij de trainingsgroep van de Beltrumse Survivalrun? Dan hebben we voor jouw twee smaken lidmaatschap:

Optie 1
Lidmaatschap ‘alsof’ je volwassene bent, dit betekent volgens dezelfde regels en voorwaarden alsof je minimaal de leeftijd van 18 hebt mét een verschil dat, wanneer je buiten de vastgelegde trainingstijden traint (zie pagina trainingen onder ‘volwassenen’), je dit niet individueel mag doen en je altijd onder begeleiding bent van minimaal een volwassene die de survivalrun sport ook onder de knie heeft. De bijdrage voor deze smaak is net als voor een volwassene € 120 per seizoen.
Daarnaast verwachten we dat je de Survivalrun sport en haar technieken reeds onder de knie hebt. Hiermee bedoelen we dat je minimaal de aspirant-trainingsperiode hebt doorlopen, dan wel aan kunt tonen dat je bijvoorbeeld al Survivalruns hebt gelopen of van een andere trainingsgroep komt. Voor de aspirant trainingsperiode, volg de aspirant trainingsperiode van de senioren.

Optie 2
Lidmaatschap ‘jeugd‘, dit betekent dat je trainingstijden beperkt zijn zoals beschreven op de pagina ‘trainingen‘ onder ‘jeugd’. Dit betekent kortweg dat je niet individueel mag trainen buiten de vastgestelde jeugd-trainingstijden en je verder valt onder de jeugdtrainingen. Voor aanmeldingen voor deze variant zie verder Jeugd. De bijdrage voor deze optie is € 50 per seizoen.

Keus gemaakt?

Kies je voor optie 1 dan kun je je hieronder aanmelden. Kies je voor de optie 2 ga dan naar de aanmelding van de jeugd (klik op de link).

Lid worden van de trainingsgroep: ben je al lid bij de Survivalrun Bond Nederland, dan kun je stap 1 overslaan.

  1. Wordt allereerst lid bij de Survivalrun Bond Nederland (SBN). Link naar website SBN. Reden hiervoor is dat wij als trainingsgroep aangesloten zijn bij de SBN en zij het lidmaatschap van de SBN verplicht stelt aan hen die bij ons trainen. Voor aanmelding bij de SBN en overig informatie van het lidmaatschap van de SBN kijk op de website van de SBN.
    Kies daar voor Seizoenslidmaatschap. De contributie van de SBN bedraagt € 22,- per seizoen.
    Na aanmelding ontvang je direct per mail van de SBN je lidmaatschapsnummer.
  2. Meld je vervolgens hier aan voor ons lidmaatschap (kies daar voor optie Senioren).
  3. Na aanmelding ontvang je van ons persoonlijk per mail bericht dat de aanmelding is verwerkt.