Jeugd

Ben je in de leeftijd van 8 tot en met 17 jaar en wil je de Survivalrun sport onder de knie krijgen? Dat kan bij ons!
Ben je 16 of 17 jaar oud en ben je al bedreven in de sport? Bekijk dan ook de extra mogelijkheden die we bieden voor ervaren jongvolwassenen!

Al meerdere jaren trainen wij elke zondagochtend een grote groep enthousiaste jongens en meiden die de technieken van de Survivalrun sport onder de knie willen krijgen. Onder begeleiding van ervaren survivalrun-atleten brengen zij jullie de technieken bij.

Wij hebben als doelstelling dat plezier, spelvreugde, waardering en respect voor elkaar niet ondergeschikt moet zijn aan het leveren van prestaties. Uiteraard geven wij de jeugdigen die willen doorpakken en de top van zijn of haar kunnen wil bereiken de nodige handvatten om optimaal te presteren binnen de mooie survivalrun sport, maar dat is voor ons niet het streven. Plezier staat voorop!

Voordat je bij ons kunt komen trainen willen we je vragen eerst een maand de proeftrainingen te volgen. In die maand leer je de fijne kneepjes van het survivalrunnen, kom je er achter wat de survivalrun sport in houdt en of survivalrun iets voor je is.

Direct lid worden, scroll naar beneden!


Proeftrainen / aspirantlidmaatschap

Wil je meetrainen om te kijken of Survivalrun wat voor je is en hoe wij trainen? Een maand lang proeftrainen voor maar € 5,-

Op dit moment is er een aanmeldingsstop voor de jeugd ivm het winterse weer.
Het volgende instapmoment is in april 2024 (aanmelding verplicht!):

 • 4 zondagen in mei, te weten 5, 12, 20 (maandag) en 26 mei.
 • 4 zondagen in juni, te weten 2, 9, 16 en 30 juni (23 juni geen training)

We willen je vragen om in de week vóór bovengenoemde datum, maar uiterlijk 2 dagen voor genoemde datum de volgende procedure te doorlopen:

 1. Je meld je bij ons aan via volgende link.
  Tijdens de aanmelding voor de proeftraining vragen we je ook om een aspirant lidmaatschap aan te gaan bij de Survivalrun Bond Nederland (aan hen betaal je de kosten ad € 5,-).
  Let daarbij ook op dat je de aanvangsdatum laat samenvallen met het instapmoment!
  Direct na aanmelding ontvang je al een eerste automatische reactie dat het systeem je aanmelding ontvangen heeft.
 2. Wacht vervolgens op de apart door ons verstuurde bevestiging dat we je aanmelding ook hebben verwerkt en wanneer, hoe laat en waar we je verwachten. informatie waar en hoe je je bij ons kunt melden (deze mail volgt in de week voordat de proeftraining starten!)
 3. Je kan niet komen proeftrainen als je geen bevestiging hebt gehad. Geen mail gehad, mail ons dan op jeugd@survivalrunbeltrum.nl

Wil je meer meer informatie, stuur ons dan een mail op jeugd@survivalrunbeltrum.nl, dan nemen wij contact met je op om het één en ander even af te stemmen.


Lid worden van de trainingsgroep 

Ik heb mijn proefperiode gehad en nu wil ik lid worden bij de trainingsgroep van Beltrum!
Na je periode van proeftrainen verslaafd geraakt aan de Survivalrun sport?
Doorloop dan de volgende procedure:

 1. Wordt allereerst lid bij de Survivalrun Bond Nederland. Link naar website SBN om je aan te melden. Kies hier voor Seizoenslidmaatschap. De contributie hiervoor bedraagt € 22,- per jaar.
  Na aanmelding ontvang je direct per mail van de SBN je lidmaatschapsnummer.
 2. Meld je vervolgens hier aan voor ons lidmaatschap. Dit lidmaatschap ga je aan voor 1 seizoen (loopt van 1 september tot en met 31 augustus het jaar erop volgend), kost € 50,- per jaar en wordt automatisch verlengd. De bijdrage zullen we per half jaar in het vooruit incasseren, een incasso in de maand september en in de maand maart middels een aan ons verstrekte incassomachtiging.
 3. Na aanmelding ontvang je van ons bericht dat de aanmelding is verwerkt en dan staat er niets meer in de weg om te komen trainen!

Lees voor meer informatie over bijvoorbeeld de aanschaf van broeken, afmelden etc. ook de informatie pagina.