Trainingsgroep informatie

Aanmelden trainingsgroep
Informatie om je aan te melden als jeugdige 8 tot en met 17 jaar
Informatie om je aan te melden als jongvolwassene 16 en 17 jaar
Informatie om je aan te melden als volwassene 18 jaar en ouder
Informatie om je aan te melden voor de bootcampgroep 16 jaar en ouder

Trainingstijden
Zie informatie over de trainingsmomenten en tijden op de pagina Trainingen.

Trainingslocatie
Zie informatie over onze twee trainingslocaties op de pagina Trainingslocaties.

Kleedkamers (volwassenen)
Voor de volwassenen hebben zijn er op de dinsdag en donderdagavond kleedkamers beschikbaar.
Heren, kleedkamer 1
Dames, kleedkamer 9
Voor beide kleedkamers geldt, ze gaan open rond kwart na 7 en blijven gedurende de training geopend. Laat dus geen waardevolle spullen achter.
Op de andere avonden hebben we (nog) geen kleedkamers tot onze beschikking.

Introduceren introducee
Het is zeker mogelijk om als volwassen lid een introducee mee te nemen naar een van onze trainingsavonden (dinsdag-, woensdag- of donderdagavond). Graag houden we wel zicht op wie bij ons traint aangezien ons trainingsterrein alleen voor onze eigen leden toegankelijk is. Wanneer je een introducee wil meenemen meld dit kort even bij Yorick Klein Gunnewiek. Afhankelijk van of hij/zij lid is van de Survivalrun Bond NL dient die persoon nog even een verklaring in te vullen.
Voor de jeugd is dit ook zeker mogelijk, heb je een vriendje of vriendinnetje, meldt dit dan bij ons via jeugd@survivalrunbeltrum.nl zodat hij/zij eens mee kan trainen op de zondagochtend.
Maar ook hier geldt, net als bij volwassenen, meld dit vooraf even bij ons.

Tights (broeken) van Beltrum met opdruk van Stichting Survivalrun Beltrum (SSB)
Aankoop van de tights kan via een (telefonische) afspraak met Sabine Kasteel (06-30360834) of per mail. De kosten van de tight zijn voor de jeugd-maten € 35,00 per stuk en voor een volwassenen-maat € 40,00.

Naam-shirts Jeugd
De aangesloten jeugd krijgt éénmalig een gratis shirt met zijn/haar naam. Deze speciale naam-shirts worden 1 á 2x per jaar besteld, dit gebeurd in het najaar en mogelijk ook in het voorjaar. Informatie hierover wordt medegedeeld via de nieuwsbrief. Vervolg-shirts kosten € 20,00 per stuk.

Jeugdige bereikt de leeftijd van 16 jaar (en wordt jongvolwassen)
Wanneer de jeugdige gedurende het seizoen 16 jaar oud wordt zullen wij hem/haar benaderen of hij/zij mogelijk als jongvolwassene gezien wil worden en onder de voorwaarden van volwassenen wil vallen.

Jeugdige wordt volwassen
Wanneer de jeugdige gedurende het seizoen 18 jaar oud wordt zal hij/zij automatisch overgeschreven worden van de ‘jeugdgroep’ naar de volwassenen-groep. Aangezien we tweemaal per jaar incasseren zal bij het volgende incasso-moment de bijdrage voor volwassenen gerekend en geïncasseerd worden.
De jeugdige zal per mail of via een andere weg in het seizoen benaderd worden voor mogelijk nieuwe gegevens.

Ledenstop jeugd
Wij hanteren voor de winterperiode voor de jeugd een aanmeld-stop. Gedurende de maanden november tot en met maart is het niet mogelijk om aan te sluiten bij de jeugd-trainingsgroep. In verband met het aanleren van de vele technieken vinden wij het beter om in een ‘warmere’ periode aan te sluiten.

Zomerstop (jeugd)
In de zomer is er een korte periode dat er voor de jeugd geen trainingen worden gegeven en dat de jeugd dientengevolge ook niet kan komen trainen. Die periode komt ongeveer overeen met de schoolvakantie en eindigt altijd rond de zondag van de Beltrumse kermis. Zie het trainingsschema op pagina agenda voor de laatste trainingsdatum.

Afmelden
Afmelden kan via een mail aan ons op info@survivalrunbeltrum.nl. Wanneer de afmelding 4 weken voor het nieuwe seizoen (start seizoen, 1 september) bij ons is binnengekomen zul je voor het volgende seizoen afgemeld zijn. Tussentijds afmelden geeft geen recht op restitutie van eerder geïncasseerde gelden.
Afmelden als lid bij de Survivalrun Bond Nederland (SBN) dien je zelf te doen, zie voor meer informatie over opzeggen van je lidmaatschap van de SBN haar website.

Portretrecht
Trainingen en andere activiteiten georganiseerd door de SSB zien wij als een evenement in de breedste zin van het woord.
Op het trainingsterrein of bij activiteiten kunnen er foto’s gemaakt worden. Ben je ingeschreven als (aspirant) lid van de trainingsgroep dan verleen je bij voorbaat toestemming aan de SSB voor openbaarmaking van tijdens of rond het evenement gemaakte foto’s en beeldmateriaal, waarop de persoon zichtbaar is, zonder daarvoor een vergoeding te claimen. Indien persoon hier niet mee akkoord gaat, dient deze dit expliciet vooraf aan te geven bij de SSB.
Ten aanzien van foto’s van jeugdigen zal de SSB daarnaast zeer terughoudend zijn in het gebruiken van foto’s waarbij het aangezicht zichtbaar is.