32e Survivalrun Beltrum valt in ’t water!?

Met ontsteltenis hebben wij de laatste dagen en zeker vandaag de (gelekte) berichtgeving tot ons genomen. Vanavond tijdens de persconferentie kwam dan inderdaad het hoge woord er uit, dat evenementen niet meer toegestaan zijn tot 14 januari aanstaande.
Aankomende maandag zullen we de Gemeente Berkelland benaderen om de vermoedelijke definitieve intrekking van de vergunning van hen te vernemen. Want dat we dat mogen veronderstellen nu dat lijkt ons wel duidelijk helaas.
Nog een woord van sterkte willen wij als bestuur van de SSB richten aan de organisatie van de Stichting Survival Dinxperlo die zo kort voor de 26e editie zaten en nu op het laatste moment de stekker er door de overheid uitgetrokken zien worden… We kunnen ons alleen maar indenken hoe de organisatie, de vrijwilligers en alle anderen die aan de Dinxperloop gelieerd zijn zich nu voelen. Sterkte mensen!
Voor de deelnemers van de Beltrumse run, wij als SSB hebben maandagavond vergadering en zullen dan het één en ander bespreken.
Zoals jullie kunnen indenken zijn vele zaken zo 3 weken voor onze eigen run door ons al in gang gezet voor onze run. De hindernissen bijvoorbeeld staan voor 90% al in & om Beltrum, vrijwilligers waren ingedeeld, startlijsten waren klaar, shirts zijn besteld, de survivalrungidsen besteld etc. etc. .
We zullen volgende week meer informatie verstrekken over hoe we de afwikkeling van onze Survivalrun verder willen vormgeven. Wacht dat moment even af en laat je vragen, die je mogelijk hebt, even rusten tot dat moment.