Corona-update

Het bestuur van Stichting Survivalrun Beltrum volgt de richtlijnen van de Survivalrun Bond Nederland, het NOCNSF en andere overkoepelende organisaties als RIVM en de GGD en de voorwaarden welke Gemeente Berkelland ons geven.
In verband met de laatste ontwikkelingen hebben wij het besluit genomen om per direct de gezamenlijke jeugdtrainingen op de zondagochtend af te gelasten en ook het individueel trainen niet meer toe te staan in ons bosje aan de Damweg. Trainen bij VIOS was, aangezien deze nog in aanbouw is, nog niet toegestaan en dat is natuurlijk nu ook nog het geval.
Deze periode loopt in ieder geval tot en met eind april. Mocht de situatie tussentijds wijzigen doen wij hiervan bericht.

Update
Vanaf 3 mei 2020 zullen de jeugdtrainingen in aangepaste vorm weer opgestart worden!
Update
Vanaf maandag 11 mei is individueel trainen voor volwassen in het bosje weer toegestaan. Zie voor meer informatie de Volwassenen pagina onder kopje trainingsgroep.