Trainingslocatie de Sonders

Trainingslocatie de Sonders

Er is veel interesse voor het vernieuwde open en vitale sportpark ‘de Sonders’. Het is een open sportpark waar we iedereen van harte welkom heten. Dagelijks zien wij veel mensen op en rond onze nieuwe trainingslocatie om de nieuwe hardloopbaan, het beachveld en de survivalrun hindernissen te aanschouwen. Een promotie voor het hele dorp waar we met zijn allen trots op mogen zijn.

Wij maken wel een onderscheid tussen het betreden en aanschouwen van het terrein en het gebruik maken van de hindernissen. De survivalrun sport wordt gezien als een hoog risico sport. Het gebruik van de hindernissen is alleen voorbehouden aan hen die zijn aangesloten bij de trainingsgroep van de Stichting Survivalrun Beltrum. Voor de aangesloten volwassenen geldt dat zij bij daglicht vrij mogen trainen in de hindernissen, aangesloten jeugd kan alleen tijdens de vastgestelde trainingsuren gebruik maken van de hindernissen.
Het gebruik van de hindernissen buiten de gecommuniceerde trainingsmomenten geschiedt op eigen risico. Vanuit de survivalrunbond (SBN), als overkoepelende organisatie, moeten wij dit communiceren en naleven. De veiligheid van onze bezoekers staat voorop.

Stichting Survivalrun Beltrum en Stichting Acccommodatie V.I.O.S. Voetbal juichen het bezoeken van de trainingslocatie echter van harte toe. Op deze wijze willen we zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de survivalrun sport. Zij die reeds lid zijn bij de SBN zijn op de dinsdag- en/of donderdagavond welkom om vrijblijvend eens mee te trainen. Graag wel even vooraf contact zoeken per mail op info@survivalrunbeltrum.nl zodat we op de hoogte zijn van je komst. Voor beginners zullen we vanaf begin september starten worden met speciale starters trainingen. Ook voor de jeugd zullen dan weer speciale startmomenten ingepland worden.

Meer informatie over de trainingsmomenten, aansluiten bij onze trainingsgroepen, zie deze website.