Rabobank voegt zich ook bij financiers Open Club & Vitaal Sportpark

Rabobank voegt zich ook bij financiers Open Club & Vitaal Sportpark

Enige tijd geleden heeft de werkgroep Open Club en Vitaal sportpark de Sonders een aanvraag voor financiële ondersteuning ingediend bij het coöperatiefonds van de Rabobank.
Vandaag kunnen wij melden dat de aanvraag is gehonoreerd en dat de Rabobank ook een bijdrage levert van € 10.000,-. Hiermee laat de Rabobank zien dat het belang hecht aan de coöperatieve gedachte.

Op het sportpark De Sonders is er nu naast de bouw van onze Survivalrun trainingslocatie en 1 beachveld ook extra financiële speelruimte. Deze ruimte willen we inzetten voor een tweede beachveld waardoor ook beach-voetbal en beach-handbal tot de mogelijkheden gaat behoren. Daarnaast zal er een ook hardloop-pad van 400 meter aangelegd worden voor tijdens de Survivalrun training maar waar de bootcamp- en hardloopgroep ook zeer mee in hun nopjes zijn. Op het complex is er hierdoor ook steeds meer ruimte om samen te werken tussen verschillende takken van sport.
Een andere vorm van coöperatie welke nu dus ook wordt ondersteund door de Rabobank.

Samen met de aanvraag is een video ingezonden. Speciaal woord van dank aan Joost Helmers voor de snelle en correcte medewerking. Samen maken we Beltrum fraaier. Een top resultaat voor de sport in Beltrum!

De vrijwilligers bij de bouw van de trainingslocatie hebben weer meer tijd nu de jaarlijkse survivalrun is afgerond. De afgelopen maand is er weer veel werk verricht.
Zie via de volgende link een foto-album via de website van Vios Beltrum.