Hoogste punt bereikt!

Het Vitale Sportpark begint steeds meer vorm te krijgen. Donderdag 24 oktober draaide een lange trailer sportpark ‘de Sonders’ op. Vier grote eiken boomstammen met een lengte van 16 meter kwamen rechtstreeks vanuit het Duitse Salzburg naar Beltrum.

Deze per stuk vijf ton wegende reuzen met een omvang van drie meter gaan de hoofdbok vormen van de meest revolutionaire survivalrunbaan van Nederland.

Zaterdag 26 oktober gingen de vrijwilligers verder met de bouw en werd het hoogste punt bereikt. Na de kerktoren is dit nu het hoogste punt van Beltrum zo wist vrijwilliger Jurgen Huinink te melden. Vlaggen in top en even de tijd nemen om deze mijlpaal te vieren. De bouw van de survivalrunbaan gaat de komende weken in een ander tempo. “Onze jaarlijkse toprun verdient ook alle aandacht”, aldus de vrijwilligers. Tot 5 januari zullen in en rondom Beltrum weer tal van hindernissen worden gebouwd voor de mooiste run van Europa die op de eerste zondag van 2020 wordt gehouden en weer meer dan 1.100 deelnemers tegemoet kan zien.

De verwachting is dat de survivalrunbaan op ‘de Sonders’ in het voorjaar van 2020 opengesteld kan worden.

De bewuste 4 eiken stammen uit Duitsland

De vlag in top!

Hoogste punt bereikt, vlag in top, daar wordt op geproost!