Hart voor de Achterhoek bijdrage voor nieuw trainingslocatie

Hart voor de Achterhoek stemdagen !
De stembiljetten worden nu rondgestuurd. Vanaf 5 september tot en met 19 september kun je stemmen op de deelnemende stichtingen en verenigingen. Je moet 5 stemmen inzetten met een maximum van 2 op jouw favoriet.

Wij zouden graag zien dat je twee stemmen aan ons geeft (uiteraard).

Waarvoor vragen wij jouw stem?
Zoals je ongetwijfeld vernomen hebt zullen we deze maand starten met de bouw van onze nieuwe trainingslocatie op het terrein van sportpark de Sonders. Voor de bouw van deze locatie is elke euro welkom om deze nog meer uit te breiden en nog meer aan onze wensen te laten voldoen.
Per stem kan, uitgaande van vorig jaar, zo’n € 5 verdiend worden voor de deelnemende stichting of vereniging.

Hopelijk stemmen jullie met velen op ons !

Stemkaarten Hart voor de Achterhoek

Daarnaast hebben ook de partners in dit project Vios Voetbal en Vios Volleybal de Hart voor de Achterhoek-actie aangegrepen om gelden binnen te halen voor respectievelijk de nieuwe voetbalattributen (o.a. de nieuwe ballenvangers door onze komst op het sportpark) en Vios Volleybal zamelt geld in voor het nieuw te situeren beachveld nabij ons trainingsterrein, dit alles in de Open Club en Vitaal sportpark filosofie welke nu door Vios wordt uitgedragen en waar wij ook onderdeel van zijn.

Geef ook hen één of twee van je overige 3 te vergeven stemmen zodat we gezamenlijk een mooi bedrag kunnen inzamelen voor het vernieuwde sportpark!

Wie kunnen er meedoen?
Iedereen die op 1 augustus jl ‘lid’ was en de leeftijd had van 12 jaar of ouder bij de Rabobank kan hieraan mee doen. Maar je was niet automatisch lid als je een rekening hebt bij de Rabobank in de regio Noord en Oost Achterhoek. Je moest je actief aanmelden.