Meer entertainment tijdens de Survivalrun

Zondag 6 januari, uiteraard hebben we die dag de Strijd om het Nederlands Kampioenschap op de Lange Survivalrun. Maar om de dag nog meer sfeer te geven zullen we dit jaar het terrein rond start/finish sfeervoller aankleden. Het speciale Survivalrun plein zal een festival-sfeertje krijgen. Door het terrein compacter in te richten en met meer vuurtonnen, muziek buiten én in de tent denken we ook voor de toeschouwers nog meer te kunnen bieden. Zoals iemand binnen het bestuur het noemde: “We willen nog meer het Elfsteden-sfeertje benaderen”.
Uiteraard ook aan de inwendige mens is gedacht, Vis van Fentsahm en een snack van Dute zijn op het plein te vinden. Voor een snel overzicht hebben we een blokkenschema gemaakt.

Klik er op voor de details

Muziek langs het parcours

In de Harbers-Allee, al weer enkele jaren, Eibergenaar Jos ten Hoopen. Ook dit jaar is hij weer paraat met zijn ballades om de moegestreden atleten richting het Mariaplein te begeleiden en de aanwezige sporters te voorzien van een sfeervol muziekje.


Hij begint rond de middag en blijft spelen tot einde wedstrijd, 16:00uur.

Op het parcours hoor je de vrolijke deuntjes al van verre, dweilorkest Valse Loch uit Beltrum!
Al sinds mensenheugenis gaan ze het parcours rond, je hoort ze op start/finish, bij het kajakken, bij de Bok van Logi Concept, bij… ja waar niet. Met de wagen rijden ze het hele parcours rond.

Tot een uur of half 3 op het parcours, vervolgens om 15:00uur in de tent om de kersverse Nederlands Kampioenen te huldigen met het Wilhelmus.

In de periode van de eerste advent tot Driekoningen kun je het in het Oosten des lands het herkenbare geluid horen, d’olde roop van de Midwinterhoorn. De Slatbloazers uit Beltrum zullen her en der langs het parcours hun melodieën met het publiek delen. Dit ter ondersteuning van de deelnemers, ter vermaak van de toeschouwers en om de ‘blaas-periode’ af te sluiten.

De gehele dag her en der op het parcours, zullen ze om beurten de hoorn laten schallen!

Muziek op het Survivalrunplein

Buiten op het Survivalrunplein vanaf 11uur tot een uur of 2 in de middag, de gitaarspelende en drummende zanger, Mart & Maurice. Mart & Maurice vertalen alom bekende nummers op eigen wijze en stoppen het in een akoestisch jasje. met covers variërend van Nederlandstalige popmuziek tot echte klassiekers, brengen zij een gezellige sfeer waar het publiek bij kan meezingen. Mart Hillen hét gitaarwonder van de Achterhoek, veroverde Nederland met zijn eigen theatertour, speelde op de Zwarte Cross, live op Radio Veronica en als kers op de taart mag hij ook bij ons samen met Maurice Paul, acte de presence geven op de Survivalrun van Beltrum.

Buiten op het Survivalrunplein, van 11:00uur tot 14:00uur.

Niet weg te denken uit de tent met de Beltrumse Survivalrun, de heren en dames van De Harmonicaclub Beltrum. Al sinds mensenheugenis spelen ze in de tent de folkloristische deuntjes. Voor de één is het toezien, voor de ander ‘afzien’…, maar toch willen we geen afstand doen van de heren en dames. Deze Beltrumse helden hebben de run zien groeien en veranderen en zullen traditiegetrouw ook dit jaar weer de tent opwarmen voordat het latere muzikale geweld los zal barsten!

Ze zullen het podium bevolken van 12:30 uur tot 14:00uur.

Na opgewarmd te zijn door de Harmonicaclub is het tijd voor The Pianoco’s! Voor iedereen die nog geen kennis heeft mogen maken met The Pianoco’s: bij The Pianoco’s ben jij de ster van de show! Schrijf je verzoekje op de viltjes en luister naar de fisse vertaling van je aanvraag of ‘sing along’ met de artiesten van The Pianoco’s. Dans op jouw favoriete dance-classics of luister met je geliefde naar jouw ‘romantic-request’. We gaan dansen, zingen en lachten tot we niet meer kunnen !

Zij spelen vanaf 14:00uur tot 18:00uur, alleen onderbroken door de prijsuitreiking om 15:00uur.

Waar Normaal is gestopt, gaan de Kisjeskearls verder. De Kisjeskearls, die van podium tot podium trekken om de muziek van hun helden, de legendarische boerenrockgroep Normaal, te laten horen. De Kisjeskearls weten op treffende wijze de sound en de energie uit de meer dan 40-jarige historie van Normaal neer te zetten. Niet door alleen de hits te spelen, maar met name door het betere, onbekendere werk van Normaal. Een avond met De Kisjeskearls is een avond olderwets høken, brekken en angoan!

Zij spelen van 18:00uur tot 20:00uur

De afsluiter van de avond, na het stevige boerenrock van de Kisjeskearls nog even afswingen met WeDamnz. Lennard klein Gebbink, een jong getalenteerde soloartiest bekend van zijn unieke combinatie van energie en creativiteit. Door zijn fel bekende mashups werd WeDamnz al snel opgemerkt door grote namen binnen de scene, hierdoor kreeg hij wereldwijde support onder wie: Martin Garrix, Afrojack, Mike Williams en Julian Jordan. Een krachtige set door verschillende stijlen te combineren en zich aan te passen op de vibe van het publiek!

Van 20:00uur tot einde.