Survivalrun Ruurlo

Update, 11/10/2018
Over 3 dagen is het al zover, de survivalrun in Ruurlo. We staan vanuit Beltrum met maar liefst 91 personen aan de start, een geweldig aantal.

In de bijlage vinden jullie de groepsindeling zoveel mogelijk naar jullie wensen.

Als je graag een certificaat wilt na afloop van de run, vergeet dan niet om met zwarte stift je start/inschrijfnummer op je hand te zetten!
We beginnen om 9.00uur met de warming-up verzorgd door sportman in hart en nieren en grondlegger van de survivalrunsport, onze eigen Stef Beunk op de parkeerplaats van:
Zwembad de Meene, adres: Loolaan 92, 7261 HV Ruurlo

Bericht 01/10/2018
De survivalrun in Ruurlo staat bijna voor de deur. Op 14 oktober lopen de jeugdleden samen met een aantal trainers (en hopelijk ook een heleboel ouders) deze recreatieve run. De reguliere training in ons trainingsbos komt te vervallen.

Online inschrijven
Daarvoor moeten jullie je eerst online inschrijven via de website van de organisatie van de run in Ruurlo (via deze link). Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail met een persoonlijk startnummer dat aan jou is toegewezen. Deze bevestigingsmail stuur je vervolgens door naar trainingscommissiessb@gmail.com zodat we weten wie zich heeft ingeschreven en welk startnummer je hebt gekregen.

Wil je graag samen lopen met je broertje, zusje of je beste vriend(in)? Zet dit dan ook in de mail die je naar ons doorstuurt. Met deze informatie zullen wij iedereen indelen in startgroepen van ongeveer 10 personen waarbij we rekening proberen te houden met jullie wensen.

Opgeven kan tot woensdag 10 oktober. Na deze datum opgeven kan wel maar dan is het niet meer mogelijk om gezamenlijk met de overige leden te starten in de startgroepen die wij samenstellen. Wij moeten namelijk een paar dagen voor de run de lijsten met groepenindeling aanleveren aan de organisatie en kunnen deze daarna niet meer wijzigen.

Gezamenlijke warming-up
Rond 9.00 uur zullen wij de warming-up verzorgen voor jullie dus zorg dat je daarbij bent. De starttijd van onze groepen is nog niet bekend maar zal net als voorgaande jaren ongeveer vanaf 9.30 uur zijn bij zwembad De Meene, Loolaan 92 in Ruurlo.

Kosten
De inschrijfkosten bedraagt € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar en € 10,- voor iedereen ouder dan 13 jaar.
Vergeet niet je bevestigingsmail met je startnummer te printen en meer te nemen naar de wedstrijddag. Betalen doe je dus vlak voor de start bij de organisatie van de run!