Samenwerking met Vios Voetbal

Samenwerking met Vios Voetbal

De Survivalrun sport wordt steeds populairder, ook in Beltrum. Dat zien we niet alleen aan het stijgend aantal deelnemers aan de survivalrun in januari maar ook aan het groeiend aantal leden van onze trainingsgroep. Al bijna 15 jaar bieden we de mogelijkheid aan de jeugd om bij ons de kneepjes van de sport te leren. Sinds 2017 kunnen ook volwassenen op onze trainingsfaciliteiten aan de Damweg terecht. In totaal wordt de trainingslocatie nu door meer dan 170 volwassenen en jeugdigen gebruikt.

Door de groei van het aantal leden en het intensieve gebruik van het trainingsbos zijn, in de loop der jaren, de eisen en wensen langzaam veranderd. Dat is de reden dat wij als bestuur twee jaar geleden hebben besloten op zoek te gaan naar meer mogelijkheden. Nadat we een aantal eisen en wensen op papier hadden gezet zijn we op zoek gegaan naar geschikte locaties. Uiteindelijk zijn we met twee partijen in gesprek gegaan. Nadat alle voors en tegens van beide locaties zorgvuldig waren afgewogen, besproken en getoetst met de achterban, hebben wij als bestuur de intentie om de mogelijkheden op het terrein van Vios verder uit te gaan werken. In deze plannen willen we de  huidige trainingslocatie aan de Damweg als extra trainingsmogelijkheid aanhouden. Wij willen alle partijen die tot nu toe betrokken zijn bij het proces hartelijk danken en vertrouwen op een vruchtbare samenwerking met Vios.