Hart voor de Achterhoek bijdrage voor trainerscursus

Hart voor de Achterhoek stemdagen !
De stembiljetten worden nu rondgestuurd. Vanaf 22 mei tot en met 6 juni kun je stemmen op de deelnemende stichtingen en verenigingen. Je moet 5 stemmen inzetten met een maximum van 2 op jouw favoriet.

Wij zouden graag zien dat je twee stemmen aan ons geeft (uiteraard).

Waarvoor vragen wij jouw stem?
De Survivalrun Bond geeft vanaf dit jaar de mogelijkheid om trainers op te leiden. Wij willen in de nabije toekomst ook onze (jeugd)trainers de mogelijkheid bieden om deze cursussen te gaan volgen. Deze cursussen worden ons helaas niet gratis aangeboden dus daarvoor is geld nodig.
Per stem kan, uitgaande van vorig jaar, zo’n € 5 verdiend worden voor de deelnemende stichting of vereniging.

Hopelijk stemmen jullie met velen op ons !

Wie kunnen er meedoen?
Iedereen die op 1 april jl ‘lid’ was en de leeftijd had van 16 jaar of ouder bij de Rabobank kan hieraan mee doen. Maar je was niet automatisch lid als je een rekening hebt bij de Rabobank in de regio Noord en Oost Achterhoek. Je moest je actief aanmelden.