Extra plekken voor alle afstanden

Extra plekken voor alle afstanden

Op dit moment hebben we al  1.223 inschrijvingen mogen ontvangen. Met tot vanmiddag de volgende volwassenen categorieën VOL, de middellange afstand individueel en groepsrun en de individuele- en koppelrun afstand op de Lange run.

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat we voor aankomende editie extra plekken hebben weten te creëren. Nu ook het te lopen parcours met hindernissen op  papier gereed gekomen is, hebben we de beschikbare startplekken onder de loep genomen en ervoor kunnen zorgen dat er ruimte is voor meer lopers.

Dit betekent dat wij op de recreatieve Lange run voor de individuele en de koppel in totaal 20 lopers meer kunnen verwelkomen. Een totaal van 350 recreatieve startplekken op de Lange run. En met in de wetenschap dat we er nu al 330 ingeschreven hebben denken wij dat de kans groot is dat we dit jaar wederom records gaan breken aan deelnemers op de Lange run. Meer dan 400 deelnemers op de Lange run inclusief de wedstrijdklasse LSR? Dat zou fantastisch zijn!

Daarnaast hebben we ook in totaal 32 plekken extra plekken op de middellange afstand kunnen vinden. 20 plekken individueel en 12 plekken (3 groepen) op de groepsrun. Aangezien we voor deze twee categorieën wachtlijsten hebben zullen wij deelnemers per mail benaderen om in te schrijven.

Naast de categorieën voor de volwassenen hebben we ook voor de jeugd de aan te bieden plekken onder de loep genomen. Voor de junioren 15-17 jaar hebben we 10 extra plekken op de middellange afstand. Voor de jeugd verder in totaal 15 extra plekken in de verschillende categorieën.

Goed weekend verder en blijven trainen! Over ruim twee maand is het zover!