Geen Beltrumse Survivalrun in 2022

Geen Beltrumse Survivalrun in 2022

Op 9 januari 2022 zou het zover zijn, onze 32e Survivalrun Beltrum. Een speciale OPEN NK LSR editie. Maar helaas, nadat we eerder dit jaar onze Survivalrun al niet konden organiseren vanwege de beperkingen, zal ook de editie van 2022 niet doorgaan vanwege de geldende maatregelen.
Dit is voor ons een hard gelag. Aangezien de feestdagen in het weekend vallen, waren wij al zo goed als klaar met het bouwen van de hindernissen en ook de organisatie stond als een huis. We waren er klaar voor en we hadden er met ons allen zin in!

En nu
We hebben de afgelopen tijd als bestuur uitvoerig met elkaar gesproken over mogelijke alternatieven. Daarbij hebben wij de conclusie getrokken dat er in januari en februari te weinig perspectief is voor het door laten gaan van de run.  Ook dit seizoen zal er dus definitief geen 32e Survivalrun Beltrum plaatsvinden.

Met betrekking tot de reeds betaalde inschrijfgelden hebben we vooraf aangegeven dat wanneer de run na 1 december 2021 afgelast zou worden er geen restitutie plaats zou vinden. Dit in verband met reeds gemaakte kosten. Nu willen we de komende tijd de balans op gaan maken en daar waar mogelijk de deelnemers toch proberen (gedeeltelijk) te compenseren voor de reeds betaalde inschrijfgelden. Hoeveel en wanneer dit gaat plaatsvinden kunnen we helaas nog niet zeggen. We houden jullie hierover op de hoogte.

Afsluitend, willen we jullie hele prettige feestdagen, een goede jaarwisseling en een gelukkig, gezond en sportief 2022 toewensen.

Graag zien we jullie op 8 januari 2023, bij de 32e editie van de Beltrumse Survivalrun.