Jeugdinformatie

Ledenstop
Wij hanteren voor de winterperiode voor de jeugd een aanmeldings-stop. Gedurende de maanden november tot en met maart is het niet mogelijk om aan te sluiten bij de trainingsgroep. In verband met het aanleren van de vele technieken vinden wij het beter om in een ‘warmere’ periode aan te sluiten.

Naam-shirts
De speciale naam-shirts worden 1x per jaar besteld, dit gebeurd in het najaar. Informatie hierover wordt medegedeeld via de nieuwsbrief. Het eerste shirt als nieuw lid is gratis, vervolg shirts kosten € 7,50 per stuk.

Trainingslocatie
Onze trainingslocatie is gelegen aan de Damweg te Beltrum. De verschillende hindernissen zijn geplaatst in een bosperceel en bij een kayak-vijver.

Trainingstijden jeugd
De training van de eerste groep (leeftijd vanaf 8 jaar) begint om 9.00 uur en duurt tot 10 uur. Nieuwe leden starten altijd in de eerste groep. Voor de tweede groep begint om de trainging om 10:00 uur en zij traint tot 11.15 uur.

Het is NIET toegestaan om op de voor volwassenen opengestelde vrije trainingstijden te trainen.
Jeugd mag alleen gebruik maken van het trainingsbos tijdens de vast trainingstijden zoals hierboven is gecommuniceerd onder begeleiding van de trainers.

Tights (broeken)
Aankoop van de tights kan via een (telefonische) afspraak met Tonny Rooks (06-20780784) of via de mail. De kosten van de tight is € 20,00 per stuk. Deze bijzonder lage prijs is mede mogelijk gemaakt door Scharenborg Beltrum, assurantiën en hypotheken.

Vertrouwenspersoon
Onze vertrouwenspersoon is Marlies Stoteler, ze is onder andere bereikbaar per mail. Zie voor het mobiele nummer de nieuwsbrief. Die wordt per mail aan éénieder verstrekt en zijn hier op onze website terug te vinden.