Inschrijven

Sluit je aan bij de jeugdtrainingsgroep van de Stichting Survival Beltrum en leer van ervaren begeleiders de fijne kneepjes van de survival techniek.

LET OP !
Tijdens de wintermaanden van 1 november tot 1 april hanteren we een ledenstop voor de jeugd. In verband met het aanleren van de vele technieken is het beter om in een "warmere" periode te starten.

Wat doen we?

Op elke zondagmorgen (vakanties en feestdagen uitgesloten) wordt er een training gegeven vanaf 9.00 uur. De duur van de training zal liggen tussen de 1 en 1,25  uur. De training is bedoeld voor de jeugdige survival liefhebbers uit Beltrum en omstreken. De leeftijdsgrens ligt tussen de 8 en de 17 jaar. De locatie voor de training is het trainingsbos aan de Damweg te Beltrum. Hier zijn tal van hindernissen, zodat de kinderen spelenderwijs ervaring kunnen opdoen met de survival sport. De hindernissen zijn aan de leeftijdsgroep aangepast.
De training wordt steeds door twee ervaren mensen van de S.S.B. gegeven.

Wat gaat het kosten?

De kosten bedragen € 30,- per jaar.
Deze kosten worden jaarlijks in januari door ons geïncasseerd.
Nieuwe leden die in de loop van het jaar lid worden betalen hun eerste contributie in het jaar daaropvolgend voor dat jaar plús de volledige kwartalen van het voorgaande jaar.
Afmelden gedurende het jaar geeft evenwel geen recht op (een deel) van de contributie.

Survivalrun Bond Nederland
Verder dienen alle leden van de trainingsgroep lid te zijn van de Survivalrun Bond Nederland (S.B.N.), omdat deze zorg draagt voor de ongevallenverzekering en tevens toezicht houdt op de aangesloten Stichtingen. De kosten voor het lidmaatschap van de S.B.N.  bedragen voor leden € 17,50 per jaar. Bij het inschrijven voor deze jeugdtraining dient u zelf zorg te dragen voor het lidmaatschap van de S.B.N.
e.e.a. zie de website van de SBN: http://www.survivalbond.nl

Inschrijfformulier

Om je in te schrijven moet je het formulier uitprinten en deze invullen. Het ingevulde formulier opsturen naar, of na invullen inscannen en mailen naar onderstaand mailadres:

Hilke Goossens
Kooigooitsweg 9, 7156 NG Beltrum
Telefoon 06-12337520
mail

Download het inschrijfformulier (sla mogelijk eerst het bestand op voor juiste weergave)