Senioren Trainingsgroep

Vanaf 30 april 2017 is het ook voor senioren mogelijk om bij onze trainingslocatie aan de Damweg op de zaterdag en de zondag vrij te trainen.

Lees verder voor de voorwaarden, hoe aan te melden en wat de vrije trainingsmomenten zijn !

Voorwaarden en regels

Om te mogen trainen op onze trainingslocatie dien je je aan te melden bij onze trainingsgroep. Aansluiting tot deze groep kost € 50,- per seizoen. 
De bijdrage wordt per seizoen betaald en in de incasso volgt ieder jaar in september. Het seizoen loopt van 1 september tot 31 augustus het jaar er op en wordt automatisch verlengd.
Wanneer je je aansluit in de periode september tot en met februari zal in je eerste jaar in maart voor de periode van het lidmaatschap tot het einde van het seizoen worden geïncasseerd.
Wanneer je je in de periode van maart tot en met augustus aan meldt zal de incasso van het volgende seizoen verhoogd worden met de periode uit het vorige seizoen.

Survivalrun Bond Nederland
Naast aanmelding bij onze trainingsgroep dien je je ook aan te melden bij de Survivalrun Bond Nederland (SBN). Dit kost € 17,50 per jaar. Reden hiervan is dat wij als trainingsgroep aangesloten zijn bij de SBN en zij onze trainingslocatie op veiligheid hebben gekeurd. Daarnaast ben je dan automatisch verzekerd bij ongevallen wanneer je binnen de gepubliceerde vrije trainingstijden iets zou overkomen in het trainingslocatie. Voor verder informatie over het lidmaatschap van de SBN en de bijbehorende informatie hierover verwijzen we je graag naar de website van de SBN.

Aanmelden trainingsgroep
Aanmelden via het volgende inschrijfformulier (klik HIER ).
Deze dient ondertekend en volledig ingevuld gemaild te worden aan info@survivalbeltrum.nl of per post verzonden te worden aan ons postbus adres:
Stichting Survivalrun Beltrum
Postbus 26
7156 ZG BELTRUM

Na aanmelding ontvang je voordat de eerste incasso plaats vind je unieke machtigingskenmerk en ons incassant-ID.

Trainingslocatie
Wanneer je aangesloten bent bij de trainingsgroep kun je vrij trainen op onze locatie aan de Damweg.
Voor volwassenen gelden vanaf 30 april de volgende vrije trainingstijden:

  • Zaterdagen, vrij trainen tussen 09:00uur en 18:00uur.
  • Zondagen, vrij trainen tussen 11:15uur en 18:00uur.
    Zondag tussen 09:00uur en 11:15 is er de training voor de jeugd, behalve in de jeugd-zomerstop, dan gelden de tijden van de zaterdag.
  • Woensdagavond, vrij trainen tussen 18:00u en zonsondergang.

Buiten deze tijden is het NIET mogelijk om op de trainingslocatie te trainen met uitzondering van die momenten die door de SSB worden gecommuniceerd.
Wanneer je buiten de trainingstijden op de trainingslocatie traint ben je niet verzekerd en zijn wij als organisatie niet verantwoordelijk voor als er mogelijk gebeurd. Onder andere om die reden is het niet toegestaan om dit privé-terrein te betreden.

Parkeren
Bereikbaarheid bij en parkeren aan de trainingslocatie aan de Damweg. Het is niet toegestaan, anders dan met toestemming van het bestuur, om de auto in de zandweg voor de ingang te parkeren. Indien toch met de auto naar de trainingslocatie gereden wordt is het mogelijk om aan de Mölleweg te parkeren. De zandweg dient vrij te blijven van geparkeerde auto's. Dit geeft namelijk veel overlast en is daarnaast bij natte weersomstandigheden funest voor de staat van de zandweg.
Uitzondering:
Op de zondagochtend zullen de trainers voor de jeugd bij de ingang parkeren om, in geval van een mogelijke calamiteit direct vervoer te hebben.