Hart voor de Achterhoek geld voor trainerscursus

Hart voor de Achterhoek komt er weer aan !
Vanaf 22 mei is het weer mogelijk om te stemmen op de Rabobank – Hart voor de Achterhoek actie.
Wij als Stichting Survivalrun Beltrum hebben ons net als vorig jaar aangemeld voor deze actie van de Rabobank.

Wie kunnen er meedoen?
Iedereen die op 1 april a.s. ‘lid’ is en de leeftijd heeft van 16 jaar of ouder bij de Rabobank kan hieraan mee doen. Maar je bent niet automatisch lid als je een rekening hebt bij de Rabobank in de regio Noord en Oost Achterhoek. Je moet je actief aanmelden. Dit kan via de volgende LINK. Twijfel je of je lid bent? Meld je dan nogmaals aan via de link, de Rabobank zoekt dan wel uit of je mogelijk al lid was.

Wanneer kun je stemmen?
Vanaf 22 mei tot en met 6 juni kun je stemmen op de deelnemende stichtingen en verenigingen. Je moet 5 stemmen in zetten met een maximum van 2 op jouw favoriet.
Wij zouden graag zien dat je twee stemmen aan ons geeft (uiteraard).

Waarvoor vragen wij jouw stem?
De Survivalrun Bond geeft vanaf dit jaar de mogelijkheid om trainers op te leiden. Wij willen in de nabije toekomst ook onze (jeugd)trainers de mogelijkheid bieden om deze cursussen te gaan volgen. Deze cursussen worden helaas ons niet gratis aangeboden dus daarvoor is geld nodig.

Voor nu is het van belang dat je zorgt dat je je als lid aanmeld óf controleert of je lid bent zodat je van 22 mei tot en met 6 juni kunt stemmen op jouw favoriet!