Survivalrun Ruurlo

De survivalrun in Ruurlo staat bijna voor de deur. Op 15 oktober lopen de jeugdleden samen met een aantal trainers (en hopelijk ook een heleboel ouders) deze recreatieve run.
De reguliere training in ons trainingsbosje komt die zondag te vervallen.

UPDATE Zondag 15 oktober

De planning voor de Survivalrun van Ruurlo is rond en de startgroepen zijn ingedeeld. De voorkeuren wat betreft het samenlopen zijn allemaal voor zover bekend verwerkt. Namens de SSB zullen 80 personen mee gaan lopen, een fantastische opkomst !

Zie Startlijst Ruurlo voor de groepsindeling en je starttijd.

Denk eraan dat je op de dag zelf de bevestigingsmail met startnummer meeneemt en direct bij aankomst zelf bij de organisatie van de Ruurlose Survivalrun de verschuldigde inschrijfkosten betaald. Tot en met 12 jaar betaal je € 7,50, vanaf 13 jaar betaal je € 10,00. Volwassenen betalen ook € 10,00.

Rond 9.00 uur verzorgd oud-survivaltopper Stef Beunk, of één van de andere trainers, de warming-up. De starttijd van onze groepen zal vanaf 9.27 uur zijn bij zwembad De Meene, Loolaan 92 in Ruurlo.

Nogmaals, vergeet daarnaast niet je bevestigingsmail met je startnummer te printen en mee te nemen naar de wedstrijddag. Betalen doe je dus vlak voor de start bij de organisatie van de run!

Tot ziens in Ruurlo!!

Namens de commissie training en sociabiliteit,
Roel van der Tang

Klik hier voor meer (algemene) informatie over de run in Ruurlo op
Klik hier voor de routekaart en overzicht van de hindernissen op
Klik hier voor en directe link naar het inschrijfformulier